Tiptoe

U bent door expert of specialist van tiptoe doorverwezen naar het Preventief Medisch Centrum, voor het maken van een afspraak voor een (digitaal) consult. Het Preventief Medisch Centrum ondersteunt de patiënten van de expert of specialist als dit noodzakelijk wordt geacht. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door het geven van advies, een behandeling of door middel van een geneesmiddel.

Over ons (verkort)
Het Preventief Medisch Centrum is opgericht in de jaren ’80 door de heer Dr. R.T.H.K. Trossèl en heer Dr. F.L.L.M. Merkelbach, en is een particuliere zorginstelling die complementaire zorg levert op het gebied van integrale geneeswijzen.

Wilt u meer informatie over onze kliniek? Klik dan hier, voor meer informatie.

Inschrijven
Voordat wij een afspraak met u kunnen inplannen, dient u zich in te schrijven via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kunt u via de volgende link benaderen: INSCHRIJFFORMULIER TIPTOE

Zodra u het inschrijfformulier heeft ingevuld, zullen wij uw dossier bij de expert of specialist van tiptoe opvragen. Hierna zullen wij u benaderen voor het maken van een afspraak.

Daarna zullen wij u inschreven in ons systeem en zullen wij u een factuur doen toekomen. De betaling hiervoor dient drie dagen voordat het consult plaatsvindt, bij ons verwerkt te zijn. Anders zijn wij genoodzaakt om het consult te annuleren.

Het consult
Het consult zal betrekking hebben op de verwijzing van tiptoe. Dit betreft het toegepaste behandelplan, foto’s van uw voet(en) en de gronden van de verwijzing.

Op de dag van het consult, zult u van ons een link toegezonden krijgen. Via deze digitale link zal het digitale consult plaatsvinden.

Micanazol
Het is mogelijk dat u het middel Micanazol voorgeschreven krijgt. Micanazol is een anti schimmel crème, die u bij de drogist kunt verkrijgen. Micanazol is geen receptplichtig middel, maar dit betekent niet dat het gebruik zonder risico’s is. In de bijsluiter van Micanazol wordt er aangegeven het gebruik van Micanazol in overleg met een arts dient te gebruiken en dat er voor bepaalde groepen aanvullende risico’s zijn. Daarom dat de tiptoe specialisten deze middelen niet zelf inzetten, maar deze door ons laten voorschrijven.

Vervolgconsulten
Mocht het blijken dat de behandeling niet goed aansluit. Dan kan het noodzakelijk zijn om een fysiek consult in te plannen, zodat wij een volledig beeld van uw gezondheid kunnen krijgen en lichamelijk onderzoek kunnen doen. De kosten hiervoor bedragen €90,- Dit is exclusief eventuele behandelingen en/of medicatie die u voorgeschreven krijgt. Voor de volledige prijslijst kunt u onze tarievenpagina raadplegen of contact opnemen met ons secretariaat.

Tarief
Wij rekening een tarief van €45,- voor het digitale consult van circa 15 minuten.

Annuleringsvoorwaarden
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het consult te laten plaatsvinden op de afgesproken tijd en dag? Dan verzoeken wij u om dit 48 uur van te voren aan ons te laten weten. Dit kan telefonisch of per e-mail. Zodra wij u annulering hebben verwerkt, zullen wij u het betaalde bedrag restitueren.

Bij geen of te late afzegging zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd volledig bij u in rekening te brengen.

Aanvullende persoonsgegevens
Voordat wij een behandelovereenkomst met u mogen aangaan, hebben wij aanvullende informatie over u nodig. Dit betreft onder andere het Burgerservicenummer en gegevens over uw identiteitsbewijs. Wij baseren het gebruik van het Burgerservicenummer, op de Wet gebruik Burgerservicenummer in de zorg (Wbsn-z). Verder hebben wij het Burgerservicenummer nodig voor het uitschrijven van recepten. Mochten wij geen Burgerservicenummer en gegevens over uw identificatiebewijs in onze administratie hebben opgenomen voordat het consult heeft aangevangen, dan kunnen wij het consult annuleren.

Belangrijke informatie
Registratieformulier tiptoe patienten
Bijsluiter Micanazol
Informatieblad PMC

Onze contactgegevens
Preventief Medisch Centrum B.V.
Kanaalweg 33

Onze openingstijden
Maandag – Gesloten
Dinsdag – 09:00 t/m 18:30
Woensdag – 09:00 t/m 18:30
Donderdag – 09:00 t/m 18:30
Vrijdag – Gesloten
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Coördinator
Mevrouw D.P.R. Galang
E. d.galang@pmc-rotterdam.nl

E. info@pmc-rotterdam.nl
T. +31 (0)10 4147633

IBAN: NL10 INGB 0693 9244 54

KvK: 24184422
AGB: 84055024

Behandelingen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neem contact op met het secretariaat!