Voedingsadviezen

Een goede en gevarieerde voeding die is afgestemd op iemands persoonlijke behoefte en smaak is een basisvoorwaarde voor optimale gezondheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds duidelijker dat met goede voeding tal van ziekten zijn te voorkomen en dat genezing er sterk door wordt bespoedigd. Vooral voorspelbare ‘ouderdoms’kwalen als reuma, hart- en vaatziekten en kanker zijn met voeding sterk te beïnvloeden.

Daarom hechten wij veel waarde aan het geven van persoonsgerichte voedingsadviezen. De wijze waarop ons lichaam met voedingsstoffen omgaat, is immers door onze genetische aanleg en leefgewoonten even uniek als onze vingerafdruk. Onze voedingsdeskundigen evalueren nauwkeurig eet- en drinkgewoonten van iedere patiënt. Met behulp van bloed- en urineonderzoek sporen zij eventuele tekorten of overschotten aan vitaminen, mineralen, aminozuren en andere belangrijke stoffen op. Vervolgens krijgt de patiënt op maat gesneden voedingsadviezen waarbij rekening wordt gehouden met diens wensen en smaak. Wij geloven immers dat als het op eten aankomt, lekker even belangrijk is als gezond.

Behandelingen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neem contact op met het secretariaat!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.