Centrum voor complementaire alternatieve geneeskunde geneeswijzen en behandeling genezing chronische ziekten

Huidig pad: Home » Behandelingen

Preconceptioncare voor aanstaande ouders

Problemen met de vruchtbaarheid, zowel bij de man als bij de vrouw, kunnen vaak worden verholpen door het lichaam te ontgiften en te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Daarnaast wordt het steeds duidelijker dat de toekomstige vader en moeder voor en tijdens de zwangerschap ook veel kunnen doen om de gezondheid van hun aanstaande kind te bevorderen.

Het is bijvoorbeeld belangrijk dat vooral de vader drie tot vier maanden voor de conceptie zijn lichaam van opgehoopte gifstoffen bevrijdt en zijn voeding aanpast. Bij de moeder zijn daarnaast ook de eerste drie maanden na de conceptie erg belangrijk

Door in die cruciale fase van de zwangerschap individueel bepaalde voedingssupplementen in te nemen, vergroot zij de mogelijkheden van het embryo om zich optimaal te ontwikkelen. Zo zijn er meer maatregelen te nemen. Wij hebben bij het PMC veel kennis in huis over dergelijke 'preconception care'. Daarom helpen wij graag om de gezondheid van toekomstige ouders en hun aanstaande kind de beste kans te geven.

Terug naar top


Centrum voor complementaire alternatieve geneeskunde geneeswijzen en behandeling genezing chronische ziekten